Ser nyhedsbrevet forkert ud? Klik her for at læse det i en browser

Tilfredse kunder og nye destinationer

Her får du den meget korte version af BIC Electric i 2014:
Nu hvor vi er halvejs igennem 2015, ser det ud til at historien gentager sig selv:

Vi rejser til nye, spændende destinationer, og vi øger hele tiden antallet af medarbejdere - såvel on-site som på kontoret - alt imens vi bibeholder det høje niveau indenfor kvalitet og kundetilfredshed.

BIC Electric udvider sin internationale horisont

18 forskellige lande i 2014 alene - allerede 4 nye destinationer i 2015.
I BIC Electric udvider vi for alvor vores internationale horisont, og vi står klar til dit næste installationsprojekt uanset hvor i verden, det måtte være.
Kontakt os på  +45 50 43 61 98


Nogle højdepunkter fra de nye destinationer i 2015:

Det Kaspiske Hav - Aserbajdsjan:
I samarbejde med den finske virksomhed Prohoc OY er BIC Electric i gang med at udføre en totalrenovering af en borerig i Baku, Aserbajdsjan. Levetidsforlængelsen betyder, at riggen kan anvendes i endnu 30 år. Projektet omfatter udskiftning og opgradering af el-installationer og automatik - herunder alle el- og automatik-tavler samt de fire store dieselmotorer, der står for el-produktionen på riggen.

Tyrkiet:
I Tyrkiet er BIC Electric lige nu i gang med et projekt for en ny kunde. Der er her tale om mekanisk montage af store filtersystemer.

Brasilien:
Sammen med Caldan Conveyor A/S er BIC Electric rejst den lange vej til Brasilien til et projekt. Vi har arbejdet sammen med Caldan i et par år nu, og på projektet i Brasilien tager vi del i idriftsættelsen af et maleanlæg til vogndele i lastbilindustrien.

Sydafrika:
Inden længe starter BIC Electric sit første projekt med slanger og hydraulisk udstyr inden for offshore olie og gas. Det gør vi for en dansk virksomhed, som er en førende udbyder af hydrauliske systemer i Norden. Fem af BIC Electrics alsidige service-ingeniører rejser til Sydafrika for at udføre inspektioner og udskiftning af hydraulikslanger.

Europas største automatiske parkeringsanlæg sat i drift


For den tyske koncern, Lödige Industries, har BIC Electric installeret det største automatiske parkeringsanlæg i Europa på havnen i Aarhus. Projektet startede allerede i foråret 2013, og anlægget åbnede for offentligheden i sidste måned.

BIC Electric fortsætter samarbejdet med Lödige Industries på et lignende projekt i København.

I denne video kan du se, hvordan anlægget i Aarhus fungerer:

BIC Electric er nu KLS-certificeret

Efter den nye autorisationslov trådte i kraft sidste år, har BIC Electric tilpasset sit tidligere SKS til at opfylde de nye KLS-krav.

Derfor er vi stolte af at kunne annoncere, at vores danske og polske selskab nu har et godkendt og certificeret KvalitetsLedelsesSystem.

Er nyhedsbrevet ikke nok?

Få senest nyt fra BIC Electric på LinkedIn.
Klik her for at afmelde nyhedsbrevet