Klik her for at se nyhedsbrevet i en browser

En julehilsen fra BIC Electric

Tak for året der gik!

For BIC Electric tegner 2015 til at blive endnu et godt år med fremgang på alle linjer.
Som året går på hæld, kan vi se tilbage på 5 år med vækst. På disse 5 år har vi fordoblet vores organisation, omsætning og indtjening. Ved udgangen af 2015 er vi en organisation med over 150 dygtige og dedikerede medarbejdere.
 
I år har vi fokuseret vores forretning omkring levering af kvalitetsydelser indenfor elteknisk og mekanisk installation, idriftsættelse, service og vedligehold til disse områder:
 
 
I 2016 fastholder vi fokus på disse fire sektorer og håber at fortsætte væksten og den høje kvalitet, når vi leverer vores services i hele verden både onshore og offshore. 
 
Læs meget mere på vores hjemmeside og i vores brochurer.
 
Selv i ferietiden står vi klar til dit projekt:
  • Elektrikere
  • Mekanikere
  • Svjesere
  • El-ingeniører
- alle klar til at tage af sted - selv med kort varsel.
Du skal bare ringe +45 50 43 61 98
eller sende en e-mail til MWM@BIC-electric.com

Du finder kontaktinformationer på alle i salgsafdelingen på vores hjemmeside: www.BIC-electric.com/sales

Juleglæde til dem, der behøver det

Som sidste år, har vi i stedet for at give gaver til kunderne, valgt at give pengene til velgørende organisationer.
I år går 100.000,- kr. til:
  • Læger uden Grænser (MSF), som er en privat, international, humanitær organisation, der yder medicinsk nødhjælp til ofre for naturkatastrofer, krige, konflikter, epidemier, sygdomme, hungersnød og fattigdom. Når katastrofen rammer, er deres primære formål at hjælpe de mest udsatte befolkningsgrupper. De har projekter i mere end 65 lande og sender hvert år ca. 6.000 læger, sygeplejersker, jordemødre, administratorer, logistikere og andre faggrupper til projekter over hele verden.
  • Polish Humanitarian Action (PAH), som er en velgørende organisation, etableret i 1992. Deres opgave er at gøre verden til et bedre sted gennem lindring af lidelse og fremme af humanitære værdier. PAH støtter udvikling og uddannelse af samfundet og yder humanitær nødhjælp i lande ramt af militære konflikter, forfølgelser, naturkatastrofer eller fattigdom. PAH arbejder også på at forbedre adgangen til drikkevand og bekæmper sult og underernæring.
    Formålet med PAHs aktiviteter er at hjælpe samfund med finde deres vej ud af krisen, for at styrke de sociale grupper, og at forbedre adgangen til uddannelse for børn og teenagere. I Polen, hjælper PAH flygtninge og hjemvendte og kører oplysende kampagner for at højne det polske folks bevidsthed om verdens problemer.

Vi ønsker dig god jul, godt nytår og alt det bedste for 2016!

BIC Electric

Afmeld dette nyhedsbrev