Ser denne mail ikke rigtig ud? Klik her for at se nyhedsbrevet i en browser.

Vind i sejlene hos BIC Electric

Global strategi giver lokal vind-ordre

Efter at have haft vindmølleindustrien som målmarked i et års tid, er det nu lykkedes for BIC Electric at få et gennembrud i branchen: "Vi har været vidt omkring, og har lagt en global strategi. At vi så får en ordre i vores egen baghave i Szczecin, det er lidt pudsigt," siger CEO og partner i BIC Group Jens-Chr. Møller.
 
"Her skal vi for Bilfinger MARS Offshore lave elinstallationer i 91 såkaldte TP's (transition pieces). Det er fundamentet til de store offshore vindmøller (se billede), som skal udgøre den engelske vindmøllepark Race Bank, der bliver opført af DONG Energy. Ordren er lidt af et gennembrud for os indenfor offshore vindmøller, og vi håber på flere ordrer indenfor dette segment i den kommende tid", slutter han.
 
Projektet startede op i slutningen af februar og forventes at vare knap et års tid.

Reserver datoen: Ny stor offshore vind-konference

30.-31. maj 2016 byder BIC Electric som partner sammen med blandt andre Bilfinger Mars Offshore, Polish Wind Energy Association og Offshoreenergy.dk velkommen til en ny stor skandinavisk-polsk konference for offshore-vindindustrien på Nordsøen og Østersøen.
 
Programmet byder på
  • Konference
  • B2B matchmaking
  • Netværk
  • Virksomhedsbesøg hos bl.a. Bilfinger Mars Offshore i Szczecin.
Reserver datoen: 30.-31. maj 2016
Tilmeld dig allerede nu på www.offshoreenergy.dk/BSOW2016
 

Mød BIC Electric i vindverdenen

 
Med det store fokus på vind, har vi naturligvis også valgt at blive en del af Vindmølleindustriens gode netværk, så nu du kan møde os til foreningens mange arrangementer.
 
Husk at du kan gøre din service til vindindustrien skalerbar i hele verden med fokus på sikkerhed og kvalitet!
Ring til BIC Electric og hør hvordan:
 +45 50 43 61 98
 
 

PS. Du kan også møde os på Foodex

 
Vi arbejder jo stadig i andet end vindindustrien, så d. 18-20. april kan du møde BIC Electric på fødevaremessen Foodex i Birmingham. Så skal du alligevel til messe, så kig forbi og hør hvad vi kan hjælpe dig med i fødevarebranchen!
 
Vi vil være at finde i Pavilion of Denmark stand Q311
 
Vi ses!
 
Klik her for at framelde nyhedsbrevet