BIC Electric Newsletter View this email online
 
 
 
 
 
 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
 
Tænk skalérbart!
 

BIC er din skalerbare ekstra ressource!

I de sidste 6 måneder har vi ansat over 30 nye teknikere. Dermed er vi over 150 elektrikere, mekanikere, smede, svejsere og ingeniører, som er klar til at rykke ud, for at udføre projekter for din virksomhed inden for elektrisk / mekanisk installation og idriftsættelse.

Vi har som sædvanligt meget travlt i Danmark og Skandinavien. Over det sidste års tid har vi haft opgaver i det meste af Europa; lige nu også i USA, Hong Kong, Egypten og Sydafrika. Her bruger vores kunder vores tid og kompetencer til at udføre installation og idriftsætning af produktionslinjer, maskinudstyr og PLC automationsløsninger.

 

Vil du være mere skalérbar? – Så kontakt os!
 
Skalérbare services til DONG Energy
 

Vi er lige nu i gang i Polen, med elinstallation på TP’s (transition pieces) til havvindmøller for Bilfinger/DONG, og er samtidig MEGET stolte af at kunne informere om, at vi netop har vundet et udbud fra DONG Energy Wind Power vedrørende el-teknisk ”commissioning” og ingeniørservices til havvindmølleparker. Denne succes skal naturligvis tilskrives vore dygtige ingeniører og teknikere; men vores succes er også et resultat af, at vi hos BIC Electric i årevis bevidst har fokuseret vores kræfter på, at være helt i front i Danmark inden for arbejdsmarkedslovgivning, arbejdsmiljø, social ansvarlighed og overenskomster. 

Kontakt os og lad os få en snak om, hvordan vores skalerbare ressourceløsninger kan hjælpe din virksomhed.
 
Se et uddrag af vores referencer
 
Skal vi tage en snak om et tættere
og mere skalérbart parforhold :-)
 
Vi er altid på udkig efter flere og tættere partnerskaber inden for installation og automation, for bedre at kunne udnytte og videreudvikle vores kompetencer.
Læs hvad Arne Hald A/S siger om os!
 
Interesseret?
Vi er kun et telefonopkald væk!
 
Ring +45 50 43 61 98 eller e-mail
 
Hvis du vil vide mere om os kan du følge os på facebook eller LinkedIn: 
Facebook icon
LinkedIn icon