Read this newsletter in your browser

2016 – endnu et godt år

 
2016 har været et særdeles godt år for BIC.
For sjette år i træk har vi øget:
  • antallet af lande, vi arbejder i,
  • antallet af medarbejdere
  • virksomhedens kompetencer.
Danmark, resten af Skandinavien og  Europa, der jo er vores hovedmarkeder, har fyldt mest op i vores ordrebøger– men vi har også haft spændende opgaver i Afrika, Amerika, Asien og Grønland  i 2016.  
 
2016 blev også året, hvor vi passerede nogle vigtige milepæle:
  • 100 teknikere på projektarbejde,
  • 150 medarbejdere
  • et årsresultat på 1 mio. € før skat.
 
BIC Electrics fleksible medarbejdere har i løbet af året været med til at skabe merværdi for alle vore partnere, og det gælder indenfor alle de fire serviceområder, vi arbejder med:
 
Industriautomation - Industri og Byggeri - Olie og Gas - Vindkraft
 
Også i 2017 vil vi i BIC Electric bestræbe os på at være den bedste til at gøre det, der er vores kernekompetencer:
 
√ Elektrisk & mekanisk installation, idriftsættelse og vedligeholdelse
 
HVORSOMHELST OG NÅRSOMHELST

Del det gode med hele verden!

 
Vi kan og vil gøre en forskel.
Som de foregående år bruger vi julen 2016 til at gøre verden lidt bedre, og vi har valgt tre velgørende organisationer som modtagere af BIC Electrics donationer på over 100.000 DKK.
Vi er sikre på, at vores støtte vil give effektiv lindring til nødlidende i Afrika og Asien, ligesom livet vil blive lidt lettere for en god del af de mange forsømte og hjemløse dyr i Polen.
 
Her er nogle korte beskrivelser af de tre organisationer:
 
  • Læger uden Grænser (MSF) – er en privat, international, humanitær organisation, der i mere end 65 lande yder akut lægehjælp til millioner af mennesker, som er uskyldige ofre for verdens mange kriser. MSF yder bistand, når de lokale sundhedssystemer må give op på grund af for eksempel væbnede konflikter, epidemier, hungersnød eller naturkatastrofer. MSF’s mål er først og fremmest at levere lægehjælp af høj kvalitet til de mennesker, der har mest brug for det.

  • Polsk Humanitær Bistand (Polska Akcja Humanitarna, PAH) - er en velgørende organisation etableret i 1992 for at lindre lidelser og fremme humanitære værdier og dermed gøre verden bedre leve i. PAH understøtter udvikling og uddannelse og yder humanitær nødhjælp i lande ramt af militære konflikter, forfølgelser, naturkatastrofer eller fattigdom. PAH arbejder også på at forbedre adgangen til drikkevand og bekæmper sult og underernæring. Formålet med PAH’s aktiviteter er at hjælpe de udsatte samfund til selv at finde deres vej ud af krisen. Det gøres blandt andet ved at styrke det sociale arbejde og forbedre børn og unges adgang til uddannelse. I Polen hjælper PAH flygtninge og indvandrere, og man fører uddannelsesmæssige og oplysende kampagner for at hæve polakkernes bevidsthed om problemerne i verden.

  • Internatet for hjemløse dyr i Dobra – er etableret af passionerede dyreelskere, der skaffer nye hjem til omstrejfende dyr. I Dobra, ca. 15 km fra BIC’s hovedkvarter i Szczecin, er der oprettet et ”hotel” med aktivitetsområder for dyrene, og der gøres et stort arbejde for at få lokale borgere til at adoptere dyrene.

Vi er klar 24-7-365

 
Vi tager hånd om dit projekt, også når andre holder ferie:
  • Elektrikere,
  • Mekanikere,
  • Svejsere,
  • Elektroingeniører
Alle i BIC Electric er klar til at rykke ud - også med kort varsel.
 
Ring til os på +45 21 77 25 10
 
og hør hvordan du bedst udnytter din virksomheds potentiale til yderligere vækst.
 
Du kan også altid sende os en mail
 
Vi ønsker dig og dine nærmeste god jul, godt nytår og et fremgangsrigt 2017!
BIC Electric

Følg os på de sociale medier, så du kan følge med i, hvad der sker i BIC Electric:

Unsubscribe from this newsletter