Read this newsletter in your browser
Fra bygningsinstallationer til industriel automation
BIC Electric opererer i hele verden og har sit omdrejningspunkt i hovedkvarteret i Szczecin, Polen. Virksomheden har på ti år udviklet sig fra næsten udelukkende at arbejde i byggebranchen til i større og større omfang at montere, installere og idriftsætte automatiserede logistiksystemer til industrien.
 
Fleksible, arbejdsomme og kompetente medarbejdere
Samtidig med ændringen af opgaver fra byggeri til industri har medarbejdernes kompetencer sideløbende udviklet sig, så de er i stand til at klare de mere og mere krævende opgaver, de bliver sat til at løse. Det er Key Account Engineer, Paweł Boj, et glimrende eksempel på: - Da jeg startede hos BIC var det som automatik ingeniør, der trak kabler og installerede el, belysning og alarmsystemer. Takket være min uddannelse i som automatik ingeniør fik jeg hurtigt chancen for at arbejde på de mere udfordrende automatiseringsprojekter. De mennesker, jeg har arbejdet med undervejs, er med i et stærkt team, der med stor sikkerhed tackler mere og mere krævende projekter. Deres færdigheder og kompetencer er jeg som Key Account Engineer i BIC med til at planlægge og udvikle, så de er i stand til at arbejde på vore kunders projekter. Det arbejde er jeg stolt af, men jeg må indrømme, at jeg en gang i mellem savner at arbejde praktisk med mit fag. Så hvis muligheden byder sig, tager jeg af og til med BIC’s teknikere ud på projektet.
I alle industrisektorer over hele verden
BIC udførte sine første projekter i automationsindustrien sammen med Crisplant / Beumer Group og Lödige Industries, og det handlede primært om installering af sorterings- og fremstillingssystemer til post- og bilindustrien. Siden da har vi arbejdet på systemer indenfor mange andre industrisektorer: fødevareproduktion, lægemidler, kødforarbejdning, mejerier, kornhåndtering, bagagehåndtering m. fl. Bilindustrien er et af BIC’s hovedområder, og globale giganter som VW, Audi, Volvo, BMW og Porsche bruger nu produktionslinjer, der bærer vores signatur. BIC har også sat sine fingeraftryk på transportbånd, der anvendes af andre verdenskendte virksomheder som Danish Crown, Sports Direct, Zara, Proctor & Gamble, Dr. Oetker, Arla, Lego og TNT samt på sorteringssystemer i adskillige lufthavne og postsorteringssystemer over hele kloden.
Verdensomspændende synergi
Synergien mellem BIC og vores europæiske kunder er en naturlig konsekvens af BIC’s tilgang til opgaverne. Kunderne koncentrerer sig om deres kernekompetencer inden for fremstilling af maskiner og design af løsninger, mens BIC byder ind med installationsressourcer på det sted i verden - og på det tidspunkt - der passer kunden. Et sådant samarbejde giver begge parter chancen for at skabe merværdi, uanset om projektet er placeret på det nære europæiske marked, eller på mere eksotiske steder som Sydafrika eller Hongkong. Den merværdi ville det have været sværere at opnå, hvis vi arbejdede hver for sig.
Sammen er vi stærkere!
Industriboom
I første kvartal af 2017 udgjorde industri og automation 80% af BIC’s omsætning. Montering, installation og idriftsættelse af automatiserede interne logistiksystemer fylder godt i ordrebogen, og vi forudser, at denne del af forretningen fortsat vil vokse. Vi har draget nytte af vore medarbejderes kompetencer i en lang række projekter, og udover de projekter, vi lige nu udfører for SFK Leblanc (nu en del af Frontmatec), SKAKO, SAAP Engineering, ATS, Imtech, CIMBRIA og Haas-Meincke, har vi nye spændende opgaver på vej for Equinox, Eurosort og LINDLARSEN, som alle er i vores pipeline. Mange andre lignende virksomheder er på vej ind, multinationale virksomheder såvel som hurtigt voksende mindre virksomheder. Vi er opsat på, at også disse nye samarbejdspartnere opnår en målbar merværdi af samarbejdet med BIC Electric.
Vi har den rigtige medarbejder
BIC har ressourcerne til at realisere dit projekt: Over 100 af vore over 150 teknikere arbejder med montage og installation af automatiserings- systemer, og de udvikler hele tiden deres kompetencer.
Hvorfor ikke ringe eller e-maile og høre, om BIC har de nødvendige ressourcer som din fremtidige samarbejdspartner?
Ring til os på:
+45 50 43 61 98  
All the phone numbers are here
Følg BIC på de sociale medier!
Unsubscribe from this newsletter