Read this newsletter in your browser
Partner update
 
 
Velkommen til medarbejder nr. 200
 
Vi har ved indgangen til 2018 krydset medarbejder nr. 200. Det seneste år har vi fået 38 nye medarbejdere, og vi håber på at kunne sige velkommen til flere i år. Blandt vores nye kolleger – og måske den præcise ”nr. 200 ansatte” – er vores Marketing Manager Katarzyna Michalczyk, vores Business Process Manager Allan Romerlund og vores Customer Relations Controller Cezary Miller, der på hver deres måde vil bidrage til at styrke de interne og eksterne processer i virksomheden. Læs interviews med dem her.
 
 
 
Sidste hånd på installation i Tjernobyl
 
Vi er i øjeblikket ved at afslutte det el-tekniske installationsarbejde på den ny, enorme stålkonstruktion, der skal afskærme reaktorerne på atomkraftværket i Tjernobyl i Ukraine, de kommende 100 år. Den bueformede stålkonstruktion er den største af sin art i verden, og den er udstyret med robotteknologi, der vil gøre det muligt at afmontere det gamle cement-skjold og rense reaktorerne op, når byggeriet er færdigt. Læs mere.
 
 
Med toplederforum i Storbritannien
 
Situationen i Storbritannien efter Brexit samt perspektiverne i digitalisering og automation var hovedtemaerne for en delegationstur med Eksportforeningens toplederforum til London i januar, hvor vi deltog sammen med 30 repræsentanter fra dansk erhvervsliv. Storbritannien vil fortsat være et vigtigt marked for os, og turen gav et godt indblik i processen og konsekvenserne omkring Brexit samt i de juridiske og praktiske muligheder for at operere i Storbritannien efter en udmeldelse af EU. Læs mere.
 
 
Øget fokus på det tyske marked
 
Fra januar i år er vi blevet medlem af både Dansk-Tysk Handelskammer og Polsk-Tysk Handelskammer. Medlemskaberne er led i vores strategi om at øge fokus på det store tyske nærmarked i 2018 og tiltrække nye tyske kunder. I november deltog vi i den dansk-tyske delegationstur ”Next Stop Berlin”, der gav mange nye kontakter til det berlinske marked kun to timer fra hovedkvarteret i Szczecin. Vi ser nu frem til at deltage i Hamburg Copenhagen Business Forum den 28. februar. Læs mere.
 
 
 
Aktiv i nyt offshore vindenergi netværk
 
Vi er blandt de første virksomheder, der har gjort brug af netværket Inn2Power (Innovation To Push Offshore Wind Energy Regions), der er dannet af 11 partnere fra fem forskellige lande (Tyskland, England, Belgien, Holland og Danmark). Vi har store forventninger til netværket, der tilbyder både en digital platform og fysiske matchmaking events, og håber at blive inspireret til samarbejdsprojekter også med mindre virksomheder inden for offshore vind. Læs mere.
 
 
Skandinavisk ledelse giver succes i Polen
 
Det jysk-fynske erhvervsmagasin Business Syd besøgte os i efteråret, hvor vi havde mulighed for at dele vores erfaringer med at drive virksomhed i Polen på et område, hvor vi er afhængige af højtuddannede og erfarne medarbejdere. Sammen med andre danske virksomheder i regionen deler vi opfattelsen af, at en skandinavisk ledelsesstil og værdier har været en nøgle til succes i Polen. Læs mere
 
I er altid velkomne til at tjekke vores profiler på de sociale medier for at følge med i, hvad vi laver!
Unsubscribe from this newsletter