Læs nyhedsbrevet i din browser
Nyt fra BIC Electric, Maj 2018
 
BIC er i rivende udvikling. Lanceringen af vores BIC Movie, direktør Jens-Chr. modtager royal eksportpris, kæmpestor vindordre på den hidtil største offshore vindmøllepark i verden, og meget mere. Nysgerrig? Hold dig opdateret om BIC Electric i dette nyhedsbrev. 
 
 
BIC Movie - 160+ projekter pr. år, 200+ ansatte, 1 million km tilbagelagt i rejser pr. år, 4 industrier. Find ud af hvem vi er, og hvad vi kan tilbyde!
 
Vi er stolte af at præsentere vores nye virksomhedsfilm ”BIC Movie”, som har været undervejs de seneste måneder. Vi skylder en kæmpe tak til hele produktionsteamet bag filmen, men også BIC medarbejdere og samarbejdspartnere, som har været med til at skabe et stærkt øjebliksbillede af BIC Electric, som den tog sig ud ved udgangen af 2017. Se YouTube-videoen her.
 
 
Direktøren modtager royal eksportpris – vi kan ikke få armene ned!
 
Vores direktør Jens-Chr. Møller er blevet tildelt Eksportforeningens Diplom og HKH Prins Henriks Æresmedalje for sin indsats for at fremme dansk eksport og danske værdier i udlandet. Læs mere her.
 
 
CSR rapport
 
Som en global teknisk serviceleverandør går vi højt op i at opfylde alle forpligtelser over for vores ansatte og samarbejdspartnere. Et af målene er at skabe en arbejdsplads med plads til personlig udvikling, men også at gøre en forskel og bidrage til en bedre, tryggere og renere verden. Læs vores 2017 CSR Rapport på engelsk her.
 
 
10 år i arbejdstøjet for BIC Electric
 
Den 13. april, 2018, fejrede fire BIC Electric ansatte 10 års jubilæum. Igen var der tale om nogle af kundernes favoritmedarbejdere: Patryk Cąbrowski, Marcin Schonborn, Krzysztof Kapanajko, og Andrzej Plichta. Læs om det på engelsk her.
 
 
 
Kæmpe ordre i hus på britisk offshore vindmøllepark
 
Vi stolte over at kunne afsløre, at vores hidtil største ordre inden for vindenergi, nu er i hus. Opgaven består i at udstyre 124 TPs (transition pieces) til Hornsea Project One - en offshore vindmøllepark som bliver den største i verden! Vi har indgået et spændende samarbejde med Resolux, for at kunne tilbyde vores kunde Bladt Industries, en omfattende installations- og SCM-pakkeløsning. Læs om mere om samarbejdet på engelsk her.
 
 
NCDC Stafetten – 4 hold: BIC Kahuna, BIC Bang, BIC Foot & BIC Guns
 
De sidste tre år har BIC deltaget i NCDC Business Race, som igen i år bliver afholdt i juni måned. Vi er på nuværende tidspunkt 4 hold, bestående af 4 løbere på hvert hold, men vi kan altid bruge flere friske kollegaer som trækker i spandex-bukserne og giver et ”par ben med”. Den gode holdånd er drivkraften, som får os i mål. Billeder fra de tidligere løb findes her.
 
 
Kommende aktiviteter i BIC
 
Sommeren nærmer sig med hastige skridt, hvilket betyder at vi tager ud og besøger vores kunders hovedkontorer rundt omkring i Europa. Vi har erfaring med, at den feedback vi får, når vi tager ud og besøger kunderne, kan bruges konstruktivt til at forbedre vores services. Er du interesseret i et besøg så giv os besked herom.
 
 
Skandinavisk inspirerede oplevelser og seværdigheder i Szczecin – kom og besøg os!
 
Har du lyst til at udforske Centraleuropa, så byder Szczecin på mange spændende muligheder, som for eksempel skandinaviske dage i Szczecin og vikingefestival i Wolin. Er du fan af fyrværkeri, må du ikke gå glip af det spektakulære Pyromagic fyrværkerishow i Szczecin. Læs om det hele på denne engelsksprogede hjemmeside.
 
Vil du holde dig opdateret omkring alle BIC Electrics nyheder, aktiviteter og projekter, så følg os på de sociale medier.
Afmeld nyhedsbrev