Læs nyhedsbrevet i din browser
Nyt fra BIC Electric, Juni 2018 
 
BIC har haft rygende travlt de seneste par uger.
I dette nyhedsbrev kan du læse om: CEO, Jens-Christians modtagelse af den Royale Eksportpris, en nyudgivet - CSR rapport, interne og eksterne projekter, deltagelse i det årlige stafetløb, samt støtte til lokale musiktalenter. Det glæder os at kunne dele disse spændende nyheder med dig!
 
 
CEO modtog den Royale Eksportpris – et stolt øjeblik for BIC
 
Den 7. juni 2018, på et slot i Szczecin, Polen, blev Eksportforeningens Diplom og HKH Prins Henriks Æresmedalje, tildelt CEO Jens-Chr. Møller, for hans indsats for at fremme dansk eksport og danske værdier i udlandet. Dette er første gang at den Royale Eksportpris er blevet udelt i Polen og til et polsk firma. CEO Jens-Chr. Møller er meget beæret over prisen og vil gerne personligt takke for opmærksomheden fra de mange gæster, samt takke for de mange fine taler og flotte gaver.
 
 
BIC opfylder alle CSR-krav – endnu engang
 
Vi har netop fået tildelt CSR certifikat (certificeret af DNV-GL) i overensstemmelse med DS-49001:2011 CSR-standard. Dette dokumenterer at vi har skabt en arbejdsplads med plads til udvikling, og at vi gør vores bedste for at bidrage til en bedre, tryggere og renere verden. Du kan læse mere om vores CSR-resultater og målsætninger her – på engelsk.
 
 
Vigtige interne forbedringer på vej
 
BIC arbejder målrettet på at forblive konkurrencedygtig og er derfor i fuld gang med en større strømlining og automatisering af interne processer. Derudover, arbejdes der på at få skabt en fælles platform for vidensdeling som vores medarbejdere vil kunne drage nytte af. Procesleder Allan Romerlunds, er hovedansvarlig for dette projekt, så har du lyst til at vide mere om hvad han laver og hvorfor han synes at BIC Electric er en attraktiv arbejdsplads, kan du læse om det her – på engelsk.
 
 
Højspænding hos BIC – nyt skud på stammen

Vi er altid på udkig efter nye muligheder for at udvide vores serviceportefølje og imødekomme vores kunders og nye potentielle samarbejdspartneres forespørgsler. På baggrund af dette har vi fået øjnene op for højspændingsområdet, og kan nu tilbyde en justerbar supportmodel ift. højspændingsinstallationer. Vi glæder os til at komme i gang!
 
 
4*4*4 - BIC Kahuna, BIC Bang, BIC Foot & BIC Guns
 
Igen i år stillede BIC Electric talstærkt op til det 4*4km stafetløb: NCDC Business Race. I år havde vi 4 hold med, og glæder os over at et stigende antal BIC-medarbejdere vælger at støtte op om eventen. Holdånden bliver styrket og vi har det sjovt samtidig med at vi forbrænder lidt kalorier– en win-win situation for alle i BIC. Er du nysgerrig på BIC-aktiviteter udenfor arbejdstid, så læs mere her – på engelsk.
 
 
BIC støtter dygtigt lokalorkester
 
Det fantastisk dygtige blæseorkester Wood & Brass Band, som er en gruppe bestående af ca. 50 talentfuld unge musikere, spillede både under den Royale reception og NCDC stafetløbet. Orkesteret har, takket været BIC, nu mulighed for at rejse til Kina og deltage i en marchorkester-konkurrence. Vi krydser selvfølgelig fingre for at de bringer trofæet hjem! Se billederne fra de to begivenheder her.
 
 
Kommende aktiviteter i BIC
 
For BIC betyder sommeren tid til forbedringer! Vi tager derfor ud og besøger vores kunder rundt omkring i Europa, og indhenter feedback som kan bruges til at forbedre vores services. Er du interesseret i et besøg, så giv os besked herom.
 
Vil du holde dig opdateret omkring alle BIC Electrics nyheder, aktiviteter og projekter, så følg os på de sociale medier!
Afmeld nyhedsbrev