Læs nyhedsbrevet i din browser
Nyt fra BIC Electric, August 2018  
 
Til trods for hedebølge og ferietid, har BIC ikke ligget på den lade side denne sommer. Et kæmpe TAK og velfortjente skulderklap til hele BIC-teamet!
 
Nysgerrig?  Læs nyhedsbrevet og bliv opdateret om BIC Electrics aktiviteter!
 
 
BIC udvider serviceportefølje med HØJSPÆNDING
 
Henover sommeren har vi opgraderet vores kompetencer inden for højspændingsteknik, så vi nu kan supportere eksisterende såvel som nye potentielle kunder der efterspørger sådanne serviceydelser ude i landet.
BIC-teknikere og funktionærer har været på kursus ved Skive College, hvor de har modtaget opkvalificering og tilegnet sig nye kompetencer indenfor højspændningsområdet. Nu er BIC-holdet klædt på til at påtage sig nye opgaver inden for dette felt, -verden over. Vi glæder os til at komme i gang.
 
Her finder du et mindre interview samt information om kurset (på engelsk).
 
 
Slutspurt for flere store projekter

Flere større projekter er netop gået ind i den afsluttende fase, og vi er stolte over at have bidraget til en grønnere og mere sikker verden. New Safe Confinement i Tjernobyl, Ukraine, er et af disse projekter, hvor BIC har stået for det el-tekniske installationsarbejde i området omkring beskyttelseskapselen, som har det meget vigtige formål at forhindre fremtidige udslip af stråling. Et andet spændende projekt som er ved at nå til vejs ende, er udstyringen af 124 transition pieces til verdens største havvindmøllepark Hornsea Project One. Denne kommer til at producere grøn energi til over 1 million mennesker i Storbritannien! Vi har en del nye projekter undervejs, som vi løfter sløret for senere på året. Har du brug for sparring vedr. elektriske eller mekaniske installationer på et udfordrende projekt, kan du finde vores kontaktinformation her (på engelsk).
 
 
Vokseværk i Szczecin
 
Vi er utrolig glade for vores kontor og hovedsæde i Szczecin, Polen, tæt på grænsen til Tyskland (kun to timers kørsel fra Berlin). Vores kontor ligger i the Baltic Business Park, hvor BIC i dag råder over hele 820m2, hvilket er mere end en hel håndboldbane og næsten 3 x så mange m2 som vi havde i 2014. Dengang havde vi mere end rigeligt albuerum til de 7 ansatte. I dag er der fuld fart på kontoret som rummer 30 dygtige og engagerede medarbejdere. Er du nysgerrig på hvad der kickstartede BICs vilde vokseværk? Så Læs om det her (på engelsk).
 
 
Sommerfest i sigte – BIC takker sine ansatte for et fantastisk år
 
Traditionen tro, afholder BIC igen i år en sommerfest for alle ansatte og deres bedre halvdele. Festen finder sted weekenden d. 14. september hvor vi i samlet flok drager ud mod vandet, for at nyde en velfortjent weekend med forkælelse og afslapning. Selvom de fleste BIC ansatte holder fri denne fredag, er det stadig muligt for vores kunder at komme i kontakt med os, hvis behovet skulle opstå. Kontoret i Szczecin vil være bemandet af nogle ”få rå” som har valgt at holde fortet, så deres kollegaer kan slappe helt af og nyde festen i fulde drag. En stor tak til disse kolleger! Vi glæder os til at fortælle om hvordan sommerfesten løb af stablen i næste nyhedsbrev. Er du nysgerrig omkring sidste års sommerfest, kan du se billederne her.
 
 
Her kan du møde os!
 
Sommeren er gået på held og vi er klar til at gå et aktivitetsfyldt efterår i møde. Det betyder at salgsafdelingen genoptager de vanlige rejsebesøg og vil bl.a. deltage på Dansk Eksportdag 2018 d. 11 september i Odense,  samt besøge Automatik messen i Brøndby d. 12 sep. og slå et smut forbi den globale vindmesse, ’Wind Energy’, i Hamborg sidst i september. Vi glæder os meget til at møde nuværende og fremtidige samarbejdspartnere. Hvis du skal besøge en af ovenstående messer og gerne vil mødes, eller har du forslag til andre relevante messer eller konferencer, så giv os endeligt besked herom!
 
 
Vil du holde dig opdateret omkring alle BIC Electrics nyheder, aktiviteter og projekter, så følg os på de sociale medier.
Afmeld nyhedsbrev