Læs nyhedsbrevet i din browser
Nyt fra BIC Electric, Oktober 2018
 
BIC er i stødet og fuld af energi! Sommeren i år har været fantastisk i alle henseender, og vi har haft rygende travlt og afsluttet flere større projekter. Arbejdsånden er i top og vi er klar til efterårets nye udfordringer.
 
Vi glæder os til at fortælle om sommerens aktiviteter, samt løfte sløret for efterårets planer!
 
 
Vellykket Wind Power projekt afsluttes med ros
 
 Henover sommeren afsluttede BIC sit hidtil største projekt for Wind Power, hvor vi har lavet tekniske installationer i 124 TP’s (transition pieces) til verdens største havvindmøllepark Hornsea Project One.
 
Vi var meget beæret over at være en del af dette store projekt og derfor glæder vi os også over de rosende ord vi fik med på vejen fra Ørsteds TP konstruktions repræsentant, Steven Haswell:
 
”Jeres professionalisme, evne til at identificere problemer, logiske løsninger, villighed til at assistere andre EL-entreprenører med deres udfordringer, samt andre gode initiativer, har virkelig været værdsat, ikke kun af mig selv ude på lokationen, men også af ledelsen i både Foundations og WTG afdelingen.” 
 
Vi har haft et tæt samarbejde med firmaet Resolux i eksekveringen af dette enorme projekt, og de har været fantastiske til at skaffe komponenter og materialer til virkelig skarpe priser. Kunden har derfor opnået store besparelser på både materialer og installationsarbejde.
 
Hvis du gerne vil vide hvor meget du kan spare ved at samarbejde med BIC, så giv os endeligt et kald!
 
PS. Michał Charowski, som har været en af projektlederne på dette projekt, er for nylig tiltrådt BICs projektafdeling, og bringer en masse praktisk erfaring, refleksion og teknisk viden med sig, som BIC kan drage stor fordel af, med henblik på styring og supervision af egne projekter. Hvis du er nysgerrig og vil vide mere om Michałs baggrund - så klik her - på engelsk.
 
 
Wind Energy messen i Hamborg, Tyskland
 
Ligesom mange andre firmaer udforskede vi også verdens førende messe inden for on- og offshore vindenergi, med over 30.000 virksomhedsrepræsentanter og 1400 udstillere.
BIC-holdet bestod af: Maj (salgschef), Kasia (marketingchef) & Ben (kunderelations-support). Det er første gang at BIC er med, men absolut ikke sidste gang, da det er en oplagt mulighed for at suge ny viden til sig, fra en industri som har konstant vokseværk. Udover dette, er messen en fantastisk platform for at skabe nye kontakter og holde møder med både nuværende og potentielle samarbejdspartnere. Med ømme fødder og hæse stemmer forlod vi messen meget tilfredse med lommerne fulde af visitkort. En kæmpe tak til alle de forretningsforbindelser vi fik talt med, -vi glæder os til muligt samarbejde i fremtiden.
God vind i sejlene til jer alle!  
 
 
Det sker i BIC
 
Det er ikke kun henover sommeren at BIC’s salgsteam er meget ude på landevejene – det er faktisk nu at vi tager hul på en ny rejsesæson! Efteråret byder på rige muligheder for at møde BIC uden for kontorets fire vægge til diverse netværksmøder og messer. Næste stop er International Suppliers' Fair i Wolfsburg, Scanpack i Gothenburg, Wind Energy Denmark i Hedensted, Offshore B2B i  Aalborg, Brau Beviale i Nürnberg, Agromek i Herning, Airport Exchange i Oslo, og ved et hav af andre spændende netværksbegivenheder rundt omkring i Europa.
 
 
BICs store rekrutteringsdag i Szczecin, Polen
 
BIC har vokseværk, og derfor er vi konstant på udkig efter nye talentfulde kolleger, som kan blive en del BIC-familien. Til vores store held, er Szczecin og omegn fuld af unge, talentfulde, energiske og ikke mindst veluddannede elektrikere, mekanikere og ingeniører. Derfor tog BIC for første gang nogensinde, initiativ til at holde en åben rekrutteringsdag, for at nå ud til et større publikum, og give os selv mulighed for at udvælge toppen af poppen. På selve rekrutteringsdagen mødte lige knapt 50 håbefulde kandidater op, som blev introduceret for BIC, og for at opleve hvad vi som firma kan tilbyde. Vi er allerede godt i gang med jobsamtalerne, og håber inden længe, at kunne byde nogle dygtige nye kolleger velkommen i BIC-familien.
 
 
Evaluering af sommervisits
 
Til trods for at temperaturen har sneget sig op over de 20 grader her i oktober, må vi nok indse at sommeren officielt er gået på hæld, og det er på tide at gå tallene efter og evaluere på sommerens mange besøg hos nuværende og potentielle kunder rundt omkring i Europa. Vi har gennemført over 40 møder, og modtaget en masse konstruktiv feedback, der bl.a. har gjort os klogere på tidligere projekter, og holdt vores kunde- og forretningsrelationer opdateret ift. ønsker og ideer for fremtiden. Nye spændende projekter blev også tilføjet ordrebogen.
Interesseret i at holde et møde med os? - Kontakt os her
 
 
BICs store sommerfest - Dansegulvet var elektrisk

Endnu engang kan vi kigge tilbage på en forrygende BIC sommerfest: en festlig og sjov aften blandt kollegaer og en god anledning til at sige tak for den store indsats! Ligesom alle andre år, lykkedes det at samle store dele af BIC-familien til en weekend med hygge, afslapning og sjov teambuilding ved vandet. Denne dag er enormt vigtig for firmaet, eftersom mange af vores teknikere rejser fra lokation til lokation, og danner nye bekendtskaber alle steder. Festen danner rammerne for at de gode kollegiale bekendtskaber kan blive til venskaber. Derudover, giver sommerfesten BIC direktør, Jens. Chr. Møller, mulighed for at fortælle om firmaets planer og ambitioner for det følgende år.
 
Vil du holde dig opdateret omkring alle BIC Electrics nyheder, aktiviteter og projekter, så følg os på de sociale medier!
Afmeld nyhedsbrev