Læs nyhedsbrevet i din browser
Nyt fra BIC Electric, December 2018
 
Mens vi forbereder os på et nyt begivenhedsrigt år, er det endnu engang blevet tid til at evaluere på det forgangne år – et meget tilfredsstillende ét af slagsen.
I løbet af året har vores nyhedsbreve holdt dig opdateret omkring interne og eksterne aktiviteter og begivenheder i BIC, og nu runder vi 2018 af med årets sidste udgave – en god afslutning på et fantastisk år for BIC. 
 
 
Salgschef og CEO takker Kronprinsen for Royal Eksportpris 
 
 
Den 5. december, deltog CEO, Jens-Christian Møller og salgschef Maj W. Møller, ved et netværksarrangement for 2016-2018 vinderne af Eksportforeningens Diplom og H.K.H Prins Henriks Æresmedalje. Arrangementet blev afholdt i Udenrigsministeriet i København, med deltagelse af H.K.H. Kronprins Frederik. Her benyttede de lejligheden til at takke Kronprinsen for tildelingen af prisen, som CEO Jens-Chr. Møller modtog i sommeren 2018, for hans indsats for at fremme dansk eksport og danske værdier i udlandet.
 
 
Transport- og sorterings-systemer er vores styrke og win-win-win er vejen frem!
 
Alene i 2018 har vi installeret 25 km transportsystemer - det svarer til verdens længste vejtunnel, Lærdal Tunnelen i Norge. De mange kilometer er fordelt ud på 34 projekter i 13 forskellige lande, og vi er specielt stolte over vores samarbejde med EuroSort/Distrisort, hvor vi har leveret mekanisk montage og elektriske installationer på et af EuroSorts sorteringssystemer for Empik, der er et førende firma på det Central Europæiske marked inden for retail- og internethandel.
 
Sebastian Tudor, DistriSort’s projektleder, siger følgende om EuroSort+BIC Electric teamet bag udførelsen:
 
Kunden har bemærket vores hårde og gode arbejde, og han sender sine komplimenter!
Vi formåede igen at levere til tiden, og med den forventede kvalitet fortæller vi også om, hvem vi er på markedet. Jeg er stolt af at være en del af dette hold, og jeg håber, at vi kan holde tempoet oppe i alle de kommende projekter!
 
Vi er glade, når vores kunder er glade 🙂.
 
 
BIC Electric blev fremhævet i DI Business magasinet

Dansk Industri valgte i december at bringe et længere interview med BIC Electrics Direktør, Jens-Chr. Møller, i forlængelse af serien ”i gang på nærmarkederne”. Artiklen fokuserer bl.a. på Polens højtkvalificeret arbejdskraft og købestærke forbrugere, såvel som krav til virksomheder ift. at kunne tilbyde ansatte sammenhæng imellem arbejds- og familieliv. Artiklen fokuserer også på at der de seneste 12 måneder er blevet eksporteret for over 20.5 mia.kr. fra danske virksomheder til Polen, - men potentialet er meget større, og Polen er på mange punkter et overset nærmarked. BIC Electric er stolte over at have været med på first-mover bølgen af udenlandske virksomheder i Polen (2004), og kan stadig se mange fordele ved at være placeret i Polen, selvom det dog er blevet mere omkostningsfuldt over årene.
Læs hele DI artiklen her.
 
 
BIC gør en forskel i Vestafrika

BIC har tradition for at støtte en god sag, og specielt juletiden er en god anledning til at gøre noget godt for andre. Tidligere år har vi støttet Læger Uden Grænser, den Polske Humanitære Indsats og det Polske Center for International Bistand. I 2018 har vi valgt at støtte en ny sag, og har doneret undervisningsudstyr for 200.000kr., til en teknisk skole for elektrikere i Mim, Ghana.
Vi ønsker at skabe en bedre fremtid for unge i Afrika og vi har også planer for 2019.
Du kan læse mere projektets udvikling og fremgang i de kommende nyhedsbreve.🙂
 
 
Lillegården – Hobro IK Spinning Tour 2018

Hos BIC gør vi vores bedste for at være aktive og opfordre til en sund livsstil. Når det så er sagt, er det ikke altid let at gøre som du prædiker 😉 Derfor støtter vi gerne op om andre organisationer som sætter sundhed på agendaen, og valgte derfor også i år at støtte et lokalt spinningsevent, arrangeret af vores samarbejdspartner Lillegården A/S.

Eventet, som hed Hobro IK Spinning Tour 2018, bestod af 20 friske ”cykelryttere”, som kæmpede bravt skulder mod skulder i en hel time hvor det lykkedes dem at indsamle 700.000kr! Et betydeligt større beløb end sidste års Spinning Tour, hvor de fik indsamlet 585.660kr.
25.000kr. af beløbet i år, gik til Julemærkehjemmet i Hobro, og de resterende 675.000kr. bliver brugt til at finansiere Hobro IKs nye kunstgræs fodboldbane. For mere information - klik her
 
 
Julemanden kom tidligt på besøg i år

I starten af december holdt vi for første gang en julefest for vores medarbejdere og deres børn. Det var en kæmpe succes, hvor over 60 børn deltog og fik gaver af julemanden, imens deres forældre hyggede, fik en velfortjent pause fra børnepasningen, og nød traditionelt polsk julemad Borsjtj (rødbedesuppe) og Pirogger. Se alle billederne fra festen her.
 
 
Glædelig Jul
fra alle os og fra alle Verdenshjørner

Som afslutning på et fantastisk år, ønsker vi her fra BIC, dig og dine kære en rigtig glædelig jul og godt nytår!
Må 2019 blive et succesfuldt og spændende år for alle vores kunder, samarbejdspartnere og venner.
De varmeste hilsner fra BIC familien!
 
Vil du holde dig opdateret omkring alle BIC Electrics nyheder, aktiviteter og projekter, så følg os på de sociale medier!
Afmeld nyhedsbrev