Læs nyhedsbrevet i din browser
Med nye spændende tiltag byder BIC 2019 velkommen
 
BIC Group har vokseværk
 
2019 bringer nye udfordringer hos BIC Group. Vi udvider blandt andet vores serviceportefølje. Udover at kunne udføre projekter inden for elektrisk og mekanisk installation, ingeniørarbejde samt vedligehold og idriftsættelse, tilbyder vi nu også serviceløsninger inden for svejsning. Derudover går BIC ind i nye samarbejder og vi vil tage de første spæde skridt hen mod en realisering af vores indsats i Afrika.
Vi er spændte på fremtiden. Læs mere om det alt sammen nedenfor.
 
Skalerbare svejseservices 
 
 
BIC har udvidet sine services, så vi nu også kan udføre svejsearbejde.
 
I fællesskab med vores dygtige samarbejdspartner JVP STEEL, har vi etableret virksomheden BIC Steel. Med vores samarbejde kan vi, hvor end i verden det ønskes, levere skalerbare svejseløsninger af høj kvalitet. 250 certificerede svejsere og montører og alt i alt 500 professionelle teknikere, er klar til at assistere jer på jeres kommende projekt. Vi kan tilbyde MIG/MAG og TIG svejsning efter højeste kvalitetsstandarder, svejseprojektstyring, påbegyndelse på stedet og hvis det påkræves, udlejning af svejseudstyr. Vi er certificeret i henhold til ISO 9001: 2015, EN ISO 14001: 2015, PN-N 18001: 2008 og EN ISO 3834-2
Læs mere (på engelsk) i vores brochure og kontakt vores salgsteam eller send jeres forespørgsel til: sales@bic-steel.com
 
 
2018 var et godt år for BIC, og vi stod ikke stille
 
 
Professionalisme i intralogistik
 
Elektrisk installation af motorer, sensorer, komponenter, datakommunikationsbusser, strømforsyninger, mekanisk samling af maskiner etc. er blot en række af de mange opgaver BIC udfører. Vi har fornyeligt afsluttet en række projekter, for det østrigske firma Knapp AG, hvor vi har designet, installeret, vedligeholdt og opgraderet en intelligent totalløsning for automatisering af produktionen fra første produktionsled til levering.
 
Direktør for installation og opstart, Markus Hofer siger om samarbejdet med BIC:
 
Vi er særdeles tilfredse med det fælles sprog, vi finder med BIC Electric. Vores organisation er meget imponeret af BIC Electrics professionalisme.
 
Læs mere om dette (på engelsk) her.
 
 
 
BIC Electric i Vestafrika – en ny æra begynder
 
Vi er et skridt nærmere realiseringen af vores Afrikanske vision. Vi tror på, at vi med vores indsats kan være med til at gøre livet bedre for vestafrikanske teknikere og deres familier. Vores mål er, at vi i fremtiden kan skabe bæredygtige jobs, videregive vores tekniske kompetencer og værdier samt at uddanne fremtidige BIC-medarbejdere i Afrika.
 
Vi er derfor ved at sætte vores første spor i Vestafrika; vores afdeling i Ghana er nu officiel. Vi har påbegyndt en langsigtet uddannelsesplan for BIC-specialister, og som led i denne plan, vil de første vesteafrikanske teknikere starte deres træning i løbet af første halvår af 2019.
 
Den dansk stat, Danmarks ambassade i Accra, Ghana samt Danmarks Generalkonsulat i Lagos, Nigeria støtter vores indsats og vi er taknemmelige for deres opbakning hertil!
 
Søren Robenhagen - Leder af Handelsafdelingen, Accra, Ghana
Projektet berører nogle meget vigtige spørgsmål i Ghana og Vestafrika. Nemlig jobskabelse, vidensdeling samt skabelse af økonomisk vækst, men samtidig udforsker projektet de mange muligheder, som ligger i Afrika syd for Sahara. Med den dedikation, som BIC har vist, er jeg overbevist om, at BIC vil få succes .
Per Christensen – Konsul, Danmarks Generalkonsulat, Lagos, Nigeria
Her er mange veluddannede specialister, men denne del af verden er stadigt et sted, hvor op mod 75 % af befolkningen ikke får sig en uddannelse. Det er derfor vigtigt at skabe nye muligheder for uddannelse af de unge og at skabe bæredygtige jobs i Afrika. Jeg støtter fuldt ud op om BICs fantastiske projekt og er begejstret for dette.
I midten af januar landede det tekniske udstyr doneret af BIC (vi skrev om dette i forrige nyhedsbrev - genlæs historien her), i Afrika. Udstyret er doneret som støtte til Ghana Greentech Academy i Mim-regionen. Efter en veloverstået genåbning af skolen (læs om det på engelsk her - det er spændende læsning!) blev de studerende informeret om et nyt udvekslingsprogram som BIC har oprettet for de bedste kandidater. Igennem dette program vil de studerende få mulighed for i år at videreuddanne og opkvalificere deres kompetencer i Europa (Danmark og Polen).
 
Vil du holde dig opdateret omkring alle BICs nyheder, aktiviteter og projekter, så følg os på de sociale medier!
Afmeld nyhedsbrev