Læs nyhedsbrevet i din browser

Nyt fra BIC Electric, April 2019

Født til at være global
 
2019 er knapt begyndt, og vi har allerede rettet blikket mod en bredere horisont; der er ikke kun fokus på Europa, men også Sydamerika, New Zealand og Afrika. Vi har endda blandet os med den danske, kongelige familie.
 
Hvorfor og hvordan? Læs mere om dette forneden. 
 
 Erhvervsdelegation i Argentina
 
  
Fornyeligt besøgte vores øverste ledelse Argentina, da de som en del af en større erhvervsdelegation deltog i statsbesøget. De fik her æren af både at møde H.M. Dronningen II og få en kort snak med H.K.H Kronprinsen samt netværket med andre virksomheder, der ligeledes er interesseret i landet.
Besøget faldt sammen med BIC Electrics første argentinske projekt, og vi vil med glæde komme igen.
 
Se mere om dette (på engelsk) her.
 
 
Kick-off for vores afrikanske projekt
 
 
 
Den første gruppe af nigerianske og ghanesiske el-ingeniører er allerede ankommet til BIC, og de kører en intensiv træning på "BIC-måden".
 
Ikke alene lærer de, hvordan vi håndterer projekterne, og hvilke værdier BIC står for, men også om vores samarbejde internt og eksternt hos vores kunder. I fremtiden vil de anvende denne viden, når de fra vores afrikanske afdeling vil begynde at udføre deres egne projekter.
 
Du kan forvente snart at se dem på vores projekter. Indtil da kan du nedenfor læse om deres første indtryk.
 
 
Hvorfor så eksotisk?
 
Nu og da bliver vi efterspurgt af vores kunder om at udføre installationsarbejde i lande langt væk. Mobilitet er en af vores hjørnesten, så dette bør ikke komme som overraskelse.
Vores kunder finder sig nogle gange fanget imellem på den ene side de økonomiske begrænsninger i forhold til at sende deres egne medarbejdere ud i verden og på den anden side risikoen for leveringen af et utilstrækkeligt arbejde udført af lokale teams.
 
I disse situationer kan det være hensigtsmæssigt at sende BIC Electric ud - sædvanligvis har vi allerede under kundens opmærksomme opsyn bevist vores troværdighed, kvalitet af vores arbejde og færdigheder.
Vi står klar og er i stand til at rejse, hen hvor end i verden kunden har brug for os.
Hvad kan være længere væk fra Polen end New Zealand?
 
Følg vores arbejde på vores hjemmeside for nye, kommende historier (på engelsk) fra hele verden.
 
 
En værdifuld partner i cementindustrien 
 
Vi har modtaget konstruktiv feedback fra vores mangeårige kunde, og vi er glade for at kunne dele det med dig.

Vores Site Management har udtrykt stor tilfredshed med, hvordan BIC's teknikere arbejder på forsvarlig vis med det rigtige udstyr og med fokus på at arbejde sikkert. Vi sætter pris på det gode sammenhold, den gode stemning og arbejdsetik hos teknikerne. Tak BIC, og fortsæt det gode (sikre) arbejde ...
 
Tom Noes, Projektleder, SKAKO Concrete A/S  
 
 
 
Vores afrikanske vision bliver til virkelighed
 
 
Prinsesse, Chuck, David, Ebenezer, Hamza og Jonathan - er vores første 6 el-ingeniører fra Nigeria og Ghana - som blev en del af BIC's team i april og vil blive en del af teamet i vores afrikanske afdeling.
Projektering, installationer og vedligeholdelse, elproduktion, offshore arbejde, fødevareforarbejdning, industribygningsinfrastruktur, industri, kontrol og automation - det er kun en lille del, hvad vores nye kolleger tidligere har arbejdet med. Hvilket passer perfekt til de brancher og tjenester, BIC Electric kan tilbyde service indenfor.

Med denne tekniske baggrund og erfaring vil de sammen med vores teknikere i Europa være med til at sikre udførelsen af projekterne. I sidste ende bliver de ansvarlige for gennemførelsen af projekter i Afrika.

Hvad var deres første indtryk? "Selvom vi var forberedte på, at det ville være koldt, havde vi ikke forestillet os, at det ville være så koldt her" - siger Jonathan, "vi frøs." Når de blev spurgt om forholdet mellem ghanesere og nigerianere, griner de straks og siger sammenstemmende, "vi er brødre!"
 
BIC udvider sit serviceområde! Turnkey el-installationsarbejde med BIC Electric & Jysk Elservice 
 
Med mere end 50 års erfaring og over 200 teknikere er vi klar til at udføre bygnings elinstallationer i Danmark, Norge, Sverige, Polen og Nordtyskland samt elinstallationsarbejde og mekanisk montage i hele verden.

Samarbejdet mellem BIC Electric & Jysk Elservice giver en samlet pakke af fordele:
  • Projektering
  • Materialeleverancer
  • Installation & Service
  • Commisionering
  • Projektledelse
  • Overholdelse af regler og overenskomster
 
 
Langt forhold til vores medarbejdere
 
Vi sætter pris på vores mest værdifulde eksperter inden for el- og mekanisk industri, og ligesom sidste år har vi forfremmet 5 teknikere til Team Managers. Vi er ligeledes glade for at kunne fejre 10-års jubilæum for to af vores andre el-ingeniører - vi ønsker dem tillykke og ser frem til endnu et succesfuldt årti sammen hos BIC Electric.
Se mere her.
 
 
BIC Groups CSR-rapport for 2018
 
Bæredygtig vækst betyder verden for os! Vi har for nylig offentliggjort vores rapport om virksomhedernes sociale ansvar i 2018. For at læse den og se, hvorfor vi er en respekteret arbejdsgiver og forretningspartnere, klik her.
 
Som altid, er du velkomment til at følge os på de sociale medier, og holde dig opdateret om hvad vi laver!
Afmeld nyhedsbrev