Læs nyhedsbrevet i din browser
Nyt fra BIC Electric, juni 2019
 
Synergi er fremtiden
 
Gennem vores historie har vi opdaget og bliver til stadighed bekræftet i, at partnerskaber og samarbejde på den lange bane, er katalysatoren for vækst, både for vores kunder, samarbejdspartnere og for os selv.
 
Nedenfor kan du læse mere om styrken i en række af vores partnerskaber.
 
Nyt partnerskab med fokus på Afrika
 
 
Vi er stolte over at kunne annoncere, at vi er gået ind i et partnerskab med den danske virksomhed Tech-Solutions. Dette har vi gjort for at kunne tilbyde komplette og omfattende turnkey-løsninger til det afrikanske marked. Ved at samarbejde kan vi nu tilbyde en mere omfattende servicepakke, som indeholder:
  • materialeindkøb,
  • leverancestyring,
  • projektledelse,
  • montage og installation,
  • commissionering.
Vi glæder os til at komme i gang. I midten af juni tager vi på en fælles salgstur til Nigeria og Ghana. Hvis I er interesseret i et samarbejde eller blot ønsker at mødes så venligst informer Ulrik eller Adam.
 
 
Stærk, lokal tilstedeværelse & Skandinaviske Dage
 
Lige siden BIC startede i Szczecin i Vestpommern, har vi følt os taget godt imod. Dette både fra de lokale myndigheder og erhvervslivet, som forstår vigtigheden af den grænseoverskridende udvikling af regionen. Szczecin og Vestpommern er tiltrukket af Skandinavien, og vi er glade for, at de betragter BIC Electric som en vigtig aktør i denne region - hvilket endnu engang blev bekræftet ved dette års Skandinaviske Dage i Szczecin. Vi ser frem til næste års event!
 
Se filmen, og se, hvorfor båndet til byen for BIC er så stærkt.
 
 
Spektakulære Camp Adventure Tårn - tillykke til JVP Steel
 
På vegne af vores BIC Steel-samarbejdspartner inden for svejsning, er vi meget stolt over deres seneste bedrift. JVP Steel har netop afsluttet opførelsen af det 45 meter høje tårn - Camp Adventure, beliggende på Sjælland. Det åbnede for offentligheden d. 31. marts og er straks blevet en Must-See attraktion. Partnerskabet BIC Steel sigter mod at levere omfattende svejseprojekter i lighed med dette, hvor end kunden ønsker det.
 
Sammenlagt har, vi godt 250 kvalificerede teknikere fordelt mellem certificerede svejsere (MIG / MAG og TIG) og specialarbejdere. Tilsammen er 500 kvalificerede teknikere klar til at være en del af projekter indenfor energisektoren, offentligt byggeri, den maritime sektor, vindkraft og i olie & gas - både onshore og offshore. Arbejdsområder, hvor ekstrem præcision og højeste svejsekompetencer er påkrævede.
 
Læs mere om samarbejdet BIC Steel (på engelsk) her
 
 
Professionalisme indenfor vandsektoren
 
Tilfredsheden blandt vores kunder er en bekræftelse af, at vi er en velanset projektpartner. BICs højtuddannede teknikere og teamledernes professionalisme er blevet bemærket af vores kunde Envotherm. Dette er hvad de siger:
 
"BIC har assisteret Envotherm med mekanisk og elektrisk installation af spildevandsrensningsanlæg til vedligeholdelse af jetmotorer - i et flagskibsprojekt for os i Rzeszow. BIC viste sig at være en god samarbejdspartner til opgaven. Vi sætter pris på den professionelle service og evnen til at opfylde de høje H & S standarder. Lige såvel som den gode holdånd kombineret med effektivitet. Vi vil gerne understrege vigtigheden af den rolle som BICs Teamleder, der har støttet os ved hans fremragende ledelsesmæssige færdigheder og alsidige kompetencer, har haft i forbindelse med dette udfordrende projekt." 
 
Erik Beck, QA/QC Manager, Envotherm A/S.
 
Læs mære om vores projekter (på engelsk) her.
 
 
BIC Electric GmbH
 
BIC har åbnet en ny repræsentation i Tyskland, da vi har oplevet en stigning i antallet af kunder fra Tyskland, som søger vores services. For at være lokalt tilstede og give vores kunder en følelse af stabilitet og sikkerhed var det næste, naturlige skridt at etablere BIC Electric GmbH. BIC har erfaring i at arbejde globalt, og ud over vores firmaer og repræsentationer i Polen, Danmark, Norge, Storbritannien og Ghana er dette vores sjette internationale repræsentation.
 
 
Tillykke med fødselsdagen Maj!
 
I har sikkert tidligere haft fornøjelsen af at møde vores salgschef Maj - givet hendes fokus på at opbygge og pleje vores relationer; er det naturligt for hende at være virksomhedens ansigt udadtil. Den 16. maj rundede hun et skarpt hjørne, da hun kunne lukke kapitlet til hendes tredje årti. 
 
Majs fødselsdag gik ikke ubemærket hen i Danmark, da hendes historie her blev bragt i den danske, skrevne presse og kunne læses i Børsen, Berlingske og Midtjyllands Avis - læs artiklen her. Ligeledes udkom historien i april-udgaven af nyhedsbrevet fra Energy Innovation Cluster
 
 
Livet i BIC-familien er godt
 
Vi har netop afholdt vores første BIC-familiepicnic for alle vores medarbejdere samt deres familier, og med den 1. juni som international børnedag, var dagen arrangeret med børnene i fokus. Billeder fra dagen kan ses her.
 
 
NCDC-stafet igen i år
 
For femte år i træk stod BIC klar ved startlinjen for 4 * 4km stafetten i Szczecin. I år havde vi to deltagende hold af løbere, som havde en fest både før og under selv løbet.
 
Klik her for at se flere billeder fra dette års stafet.
 
Som altid, er du velkomment til at følge os på de sociale medier, og holde dig opdateret om hvad vi laver!
Afmeld nyhedsbrev