Læs nyhedsbrevet i din browser

BIC Electric nyheder, august 2019

 
 
Verden er vores legeplads
 
Sommeren er ved at gå på held, og mens feriens rejser for de fleste fortoner sig som minder, fortsætter vi i BIC med at rejse vidt omkring. Denne gang tager vi også på rejse tilbage i tiden, når vi ser tilbage på vores historie.
 
Gennem de sidste 15 år har vi arbejdet globalt, og har efterhånden set næsten alle verdenshjørner. Læs mere nedenfor om alt det, som rører sig i BIC!
 
 
 
 
15 års vækst gennem skalerbarhed
 
 
 
I juli i år var det præcis 15 år siden BIC Electric første gang så dagens lys tilbage i 2004. Fra blot at være et lille firma med base i Herning og senere i Szczecin, Polen, er vi i dag vokset til en global aktør, med projekter i hele verden.
 
Du kan læse hele vores historie (på engelsk) her.
 
 
 
 
Kina og Nortec-Cannon
 
BIC har endnu engang haft fornøjelsen af at supportere en kunde på en ny eksotisk location i verden, hvilket grundet vores assistance muliggjorde, at de kunne tage projektet ind i ordrebogen! Når vi har tilfredse kunder, er vi også tilfredse.
 
“Nortec-Cannon, som er leverandør af produktionsudstyr til plastindustrien, har eksisteret i over 40 år. Vores nylige udfordring var unik: et projekt i Kina, hvor vi skulle levere og installere et PU-doseringssystem. Det var med hensyn til de tekniske vanskeligheder blot en rutine-opgave, men for at vi var i stand til at gennemføre installationen til tiden, havde vi brug for ekstra ressourcer.
 
Vi havde hørt om BIC Electric og deres juridiske kompetencer, gennem et andet dansk firma. Med BIC som installationspartner, var vi ikke blot i stand til at levere og installere vores maskiner samt at udføre projektet efter gældende lovgivning, men ved at udnytte BICs mobilitet og effektivitet i, at arbejde på tværs af grænser bedst muligt, var vi samtidig i stand til at udføre arbejdet mere smart. Med BIC kunne vi koncentrere os om, det vi gør bedst - teknologisk innovation.
 
Efter vores første projekt sammen, vil vi også næste gange vi har et projekt på en eksotisk location også vælge BIC igen. ”
 
Ralf Godbey, Sales Director, Nortec-Cannon
 
 
 
 
Det Vest Afrikanske marked – et interview med Adam Piotrowski
 
 
En af glæderne ved at arbejde i en global virksomhed er, at man få lov til at rejse ud i verden. I juni satte vores regionale salgschef Adam Piotrowski og Ulrik Plenge Jacobsen fra Tech-Solutions det første fodaftryk i Ghana og Nigeria.
 
Hjemvendt fra turen, satte vi os ned med Adam til en lille snak om hans perspektiv på de to meget forskellige markeder. Dette blev til en interessant diskussion.
 
Du kan læse hele interviewet med Adam (på engelsk) her.
 
 
 
 
In-house kompetence indenfor højspænding
 
BIC Electric er din alsidige serviceleverandør af installation og vedligehold fra lav til høj spænding. Blandt vores 250 teknikere har vi elektrikere med stor viden indenfor højspændingsinstallationer op til 72kV og de står klar til at assistere jer, hvor end dette ønskes. Vores arbejdsområde omfatter:
  • transformerstation,
  • vindmølle-generatorer,
  • net,
  • højspændingsledninger,
  • kraftværker,
  • pumper, knusere, kværne møller, ventilatorer, turbiner.
 
BIC HV-teams arbejder i overensstemmelse med EN 50110-1 og VDE 0105-100BS standarder samt erklæring 1113. De er certificeret til montering, tilslutning og terminering af højspændingskabler op til 72 kV: XLPE, Rheyhalon; NKT TXH72 and NKT SM72. Vi sikrer, at jobbet udføres sikkert, efter højeste standard og til tiden. Kontakt os, så kan vi, hvor end behovet er, supportere dig.
 
 
 
 
 
BIC Group under ”succesbanneret”
 
BIC Group under Succesbaneret
 
 
BIC Electric er gået videre fra første runde til anden runde i konkurrencen ” Din virksomhed under succesbanneret.”
 
Vores region i Vest Pommern i Polen er rig på spændende virksomheder. For andet år i træk lanceres den lokale konkurrence “Din virksomhed under succesbanneret”, hvor BIC, blandt 14 andre udvalgte virksomheder fra Vest Pommern, står som en stærk konkurrent i feltet.
 
For at vise BIC Electric frem, har vi som led i konkurrencen, produceret en film. Vi opfordrer dig til at gå ind og se den. Hvis du taler polsk, så gå også gerne ind og stem på os her! Finalen er et åbent afstemningssystem. Det fungerer som et virtuelt "Aktiemarked", hvor du som ”aktieinvestor” er inviteret til at tage del i denne gamificerede konkurrence.
 
Kryds fingre for os!
 
Konkurrencen er en del af kampagnen for Vestpommern, som arbejder for at fremme vores område som en region med unikke kvaliteter - innovative, understøttende nye teknologier, attraktive for iværksættere og investorer.
 
For at se filmen klik her
 
 
 
 
Som altid, er du velkomment til at følge os på de sociale medier, og holde dig opdateret om hvad vi laver!
Afmeld nyhedsbrev