Læs nyhedsbrevet i din browser

BIC Electric nyheder, oktober 2019

 
Kompetencer, udvikling og bæredygtighed - vores top tre!
Uanset branche, typen af projekt, eller hvor end i verden projekterne tager os hen, har vi gennem årene både udvidet og tilføjet nye færdigheder og erfaringer til vores organisation. Dette har styrket vores samlede kompetencer samt øget vores kvalitetsniveau og effektivitet på site.
 
Læs mere i denne udgave af nyhedsbrevet.

...Vi starter dog lige med at dele en god CSR-nyhed med jer!

BIC Electric var en af de 21 virksomheder (ud af 160) som juryen havde udvalgt til dette års udgave af ” Økonomipris af Den Polske Præsident”.  Sammen med 2 andre finalister var vi nomineret i CSR-kategorien ”Ansvarlig forretning.”
 
Alle nominerede blev den 7. oktober udmærket ved en ceremoniel galla. Præsidenten Andrzej Duda påpegede, at det hverken havde været nemt at udvælge de nominerede eller de endelige vindere;
” Alle disse virksomheder er vidunderlige, I er gode mennesker og gode forretningsfolk med en usædvanlig forståelse for ansvar.”
 
Juryen af dette års udgave bestod af prominente repræsentanter fra universiteter indenfor erhverv og økonomi. Enkelte af jurymedlemmerne fungerede som rådgivere for Polens præsident.
 
Læs mere her.
Økonomipris af Den Polske Præsident

Eksperter i installation af elevatorer & rulletrapper

Vi kender lifte ind og ud! 130 installationer årligt, 15 års erfaring inden for el- og mekanisk installationsarbejde og alle typer af montage, uanset bygnings-, kabine- eller dørtype.
 
Vores specialiserede teams har erfaring med installation i bolig- industri-, kontor- og lagerbygninger, butikscentre, parkeringshuse, hospitaler, hoteller samt togstationer etc. Vi udfører alt arbejde efter internationale standarder og regulativer.
 
 • Vi monterer og installerer følgende typer elevatorer:
        o Hydraulisk, elektrisk.
        o Person-, gods-, hospitals-, bil-, person- og godselevatorer, handicaplifte, køkkenlifte.
        o Standard og skræddersyede elevatorer.
 
 • Producenter: Thyssen-Krupp, Ametal, Lifting Italia, Orona, Ake, BKG, Monitor spa italia, GMV, Autivox, Vimec.
 
Læs vores brochure for mere information omkring vores service. 

Mød Marcin - Teamleder & Ingeniør hos BIC

BIC Under the Flag of Success
"Én dag til reparation af en produktionslinje, PLC-programmering af en 1500 m lang linje, idriftsættelse af installationen samt kørsel af en funktionstest. Blot en dag! Det var svært, men jeg fik chancen for at vise mit værd og fik en interessant oplevelse. "
 
Marcin, der er teamleder, ingeniør og specialist inden for automatik, har været hos os i 11 år og er i dag en vigtig medarbejder ude i marken:
 
”Igennem min tid hos BIC har jeg set, hvordan vi hurtigt og konstant vokser. Hvad dog er endnu vigtigere, er, at vi har oparbejdet respekt på markedet. Vi er blevet en stor aktør i industrien, som bliver bemærket i bilindustrien, fødevareindustrien, intralogistik og inden for industrielt byggeri. Et eksempel på denne status kunne være ... "
 
Læs hele interviewet (på engelsk) på vores hjemmeside

Sæt kryds i kalenderen den 26-28. november, København.

WindEurope - Offshore 2019
BIC Electric & Resolux på WindEurope Offshore 2019-messen!
 
WindEurope - Offshore 2019 er den største messe af i sin art, som samler tusinder af de førende aktører fra hele verden indenfor vindenergisektoren. Blandt udstillere kan nævnes Ørsted, Deme, Siemens Gamesa, MHI Vestas, Bladt Industires og mange flere. I år vil BIC også være til stede, idet vi sammen med vores partner Resolux vil præsentere vores turnkey løsninger: tekniske serviceløsninger og materialeforsyning til projekter indenfor vind. Besøg os i ”Pavilion of Denmark”, C3-C25!
 
Læs mere om BIC's projekter:
   •  Hornsea Project One – outfitting af 124 Transition Pieces, klik her.
   •  Race Bank Project - outfitting af 91 Transition Pieces, klik her.
 
Vi er stolte over at være en del af den bæredygtige udvikling!
 
Læs mere om BIC-Resolux samarbejdet (på engelsk) her.

Nye trainees fra Mim hos BIC

Onboarding of new trainees from Ghana Greentech Academy
I begyndelsen af oktober ankom vores fire nye praktikanter; Alex, Listowel, Florence og Michael fra Ghana Greentech Academy i Mim til intensiv træning hos BIC. Tilbage i juni besøgte vores regionale salgschef Adam Piotrowski Ghana. Her var han blandt andet med til at interviewe og finde de rette kandidater til BIC.
 
”Fra et inter-personligt perspektiv er de mere end kompetente til at arbejde i et internationalt miljø; de er ivrige efter at lære og at udvide deres viden og erfaring. Vi håber, at de på længere sigt som lokale teknikere kan tilbyde og levere lokalt højkvalitets installations-services og derved bidrage til etableringen og udviklingen af vores afrikanske afdeling i Ghana.” (Adam Piotrowski)
 
Fra de første praktikanter tilbage i marts måned, startede hos BIC, og indtil nu har vi oparbejdet erfaring i at finde de rette kandidater og med succes at on-boarde dem, hvilket vi har gjort god brug af i at byde vores nye kolleger velkommen. 

Sommerfest 2019

Summer Party
Som det er tilfældet hver sommer, holdt vi også i år, en sommerfest for alle i BIC. Medarbejdere og deres partnere deltog fra hele Polen (og fra udlandet). I år tog vi tilbage til Mierzęcin Hotel og Spa, et sted, som tidligere har vist sig være et godt sted at holde sommerfest. Vi havde alle en hyggelig fredag eftermiddag, festlig aften samt en afslappende lørdag morgen.
 
Billederne fortæller det bedst, så klik her og se selv, hvor sjovt det var.

Giv feedback, og dóner penge til ”Engineers Without Borders”

Hver anden måned, sætter vi os ned for at udarbejde nyt indhold til vores næste nyhedsbrev. Da vi ønsker, at det både skal være spændende og så relevant som muligt for dig, vil vi meget gerne modtage din feedback.
 
Udfyld derfor venligst vores spørgeskema. For at starte klik her! De fleste af spørgsmålene er rullende menuer, og det tager kun 5 minutter.
 
For hvert indsendt spørgeskema vil vi donere 5 PLN (8,7 DKK) til organisationen ”Engineers Without Borders International”. Samtidig vil jeres feedback hjælpe vores kollega Adam til at afslutte sin MBA. Så dette er også personligt 😊

BIC Group under succes banner - Tak for din stemme!

Vi vil gerne takke alle jer, som støttede os og deltog i afstemningen i den regionale konkurrence.
 
For de af jer, som endnu ikke har set vores nye film, har I her chancen.
 
Som altid, er du velkomment til at følge os på de sociale medier, og holde dig opdateret om hvad vi laver!
Afmeld nyhedsbrev