Læs nyhedsbrevet i din browser

BIC Electric nyheder, november 2019

Nye markeder, nye ansigter – BIC har nye mål i sigte
Vinteren har så småt meldt sin ankomst, men hos BIC Electric har vi fundet en metode til at holde den på afstand lidt endnu. Med nye mennesker i vores organisation og en ”business-safari” til Kenya er vores fokus i stedet rettet mod nye og ”varmere” markeder.
 
I denne udgave af vores nyhedsbrev kan I læse mere om, hvordan vi holder os varme i denne ellers så grå og kolde tid.

BIC på ”business-safari” i Kenya

Vi tog for nyligt på markedsvisit i Kenya, en tur, som var planlagt og støttet af Udenrigsministeriets Trade Council of Denmark.
 
Med en stor markedsindsigt og et rigt lokalt netværk havde The Trade Council på forhånd sat et stramt program for vores CEO Jens-Christian Møller og CFO Łucja Kalkstein. De fik her rig mulighed for både at møde relevante interesseorganisationer og myndigheder, samt kenyanske og danske virksomheder indenfor sektorerne Industri & Automation og Olie & Gas. Dette er begge sektorer, hvor vi har oparbejdet stor ekspertise, gennem de 15 år, hvor vi har været i branchen.
 
For at læse mere (på engelsk) om turen, og hvorfor vi ser mod Kenya, klik her.
CEO Jens-Christian and CFO Lucja Kalkstein in Kenya

Trainees i Szczecin

I vores forrige nyhedsbrev kunne man læse om, hvordan vi tog hul på et nyt kapitel af vores afrikanske eventyr, da vi hilste vi vores fire nye trainees fra Ghana Greentech Academy velkommen. Tilbage i oktober sagde Florence, Alex, Listowel og Michael farvel til deres hjem i den smukke region Mim i Ghana og rejste mod Europa for at blive en del af BICs uddannelsesprogram.
 
Det er altid berigende at tale med personer, som kommer med en anden kulturel baggrund og en stor nysgerrighed. Vi var derfor interesserede i at høre lidt mere om dem og var især ivrige efter at høre deres første umiddelbare tanker og observationer omkring BIC Electric og Szczecin. Kort efter deres ankomst til byen blev de derfor stillet et par spørgsmål. Dette blev der et lille interview ud af, som I kan læse på vores hjemmeside.
 
Trainees in Szczecin
De fire trainees sammen med deres venner og familier kort før afrejsen. 

Mød SMC - vores internationale Salgs-, Marketings- og Kommunikationsteam

Vores SMC-team er vokset, og vi vil derfor gerne benytte lejligheden til at præsentere os for jer. Hos BIC er vi som international virksomhed vant til at operere globalt, hvilket også afspejler sig i vores team: 
Mød vores SMC-Team
Fra Danmark: 
  • Maj Winther Møller, Salgschef 
  • Ditte Maria Sørensen, SMC support
Fra Polen:
  • Adam Piotrowski, Regional Salgschef 
  • Katarzyna Michalczyk, Marketingschef
  • Iwona Kicińska, Marketingsspecialist 
  • Joanna Jakubiak, Salgs- og Marketingssupport 
Fra Ghana:
  • Jonathan Aihoon, Salgs-, og Key Account support . 
Tilsammen er vi er et dynamisk team med en høj diversitet som er vant til at arbejde på tværs af landegrænser, så vi kan være tæt på vores kunder og de enkelte markeder.
 
Som altid, er du velkomment til at følge os på de sociale medier, og holde dig opdateret om hvad vi laver!
Afmeld nyhedsbrev